Vaig començar a fer teatre el juny de 2015, amb Mirasol Teatre. Ricard Mariner dirigia l’obra “El Retaule del Flautista”, i hi vaig prendre part essent un dels quatre regidors del poble de Pimburg.

Uns mesos més tard, de la mà de Llorenç Serrahima, i també amb Mirasol Teatre, vaig formar part de l’obra “Truca un inspector”. Els companys de repartiment foren Pep Miramunt, Núria Vinyals, Marta Pàmies, Carles Valero, Josep Sala i Rosana Montes.

A l’abril de 2016 arribà l’obra “Toc Toc” (Mirasol Teatre), dirigida per Rosa Sicart. En ella hi preníem part com a actors i actrius, la pròpia Rosa Sicart, Montse Delgado, Marta Pàmies, Rosana Montes, Carles Valero i Pep Miramunt. Camilo era el meu personatge: un taxista irreverent i amb el toc de comptar-ho absolutament tot. Una obra la qual tinc en gran estima per la quantitat de somriures que vam ser capaços de treure del públic.

Per festa major de Mirasol, al juny de 2016, s’estrena “Arriba el Senyor President” (Mirasol Teatre), dirigida per Josep Sala. En ella dono vida al cap de protocol del senyor president, en una casa d’estiueig que passen moltes i variades coses.

Pel novembre d’aquell mateix any, i de nou sota la direcció de Ricard Mariner, duem a terme amb Mirasol Teatre l’obra “El Florido Pensil”, juntament amb els companys Pep Miramunt, Josep Sala, Llorenç Serrahima i Lluís Martínez.

Pel Nadal de 2016 arriba una d’aquelles oportunitats que només passen un cop a la vida. La Passió de Llinars del Vallès estava orfe de Jesús. Reyes Barragán, autora de “Veniu a mi, la Passió de Llinars del Vallès”, i directora del grup de teatre Till Tall, m’oferí la possibilitat d’interpretar a Jesús. Així que per setmana santa del 2017 es feren les quatre representacions de l’obra a l’Auditori de Llinars del Vallès.

Al setembre de 2017 comencen els assajos d’una altra obra. “La vida en un tren”, de Víctor Alexandre i dirigida per Teresa Canas. El grup d’arts escèniques de Sant Cugat, formada per gairebé la totalitat dels grups de teatre amaters de la ciutat, tenien l’oportunitat d’actuar al mateix auditori de la ciutat, amb una obra que rememorava l’arribada del tren a Sant Cugat, feia 100 anys. En el paper de cap d’estació de Sant Cugat, vaig tenir la possibilitat de narrar aquells cent anys en el decurs de la història, no sols local, sino també mundial. L’escenari, fet expressament per a l’ocasió, i que simulava uns moments la plaça de l’estació del tren o bé els propis vagons dels Ferrocarrils de la Generalitat, va ser d’una bellesa realment espectacular. L’obra es va dur a terme a l’abril del 2018.

Just dues setmanes abans, estrenava de nou amb Mirasol Teatre “A mi no em diguis amor”, dirigida per Josep Sala. Els companys de repartiment foren la Marta Pàmies, en Pep Miramunt, Núria Ayala, Ricard Mariné, Alba León, Marc Marín, Pol Campoy i Rosa Sicart.

A l’estiu de 2018, i per una substitució, vaig tenir l’ocasió d’intepretar a Teseu en l’obra “Somni d’una nit d’estiu”, de William Shakespeare, i que dirigia en Josep Sala, en una adaptació duta a terme per Teatre a l’Ombra. Se’n van fer tres representacions a diferents jardins de la ciutat de Sant Cugat.

Al novembre d’aquell mateix any, novament sota la direcció de Llorenç Serrahima, s’estrena “Situació Bis” (Mirasol Teatre), de Pedrolo. Els companys d’escenari foren en Ricard Mariné (Melo), Josep Sala (Orel), Carme Pidevall (Pral), Pere Codó (Dento), Mª Carmen Muñoz (Erna), Maria Josep Freixanet (Fila), Núria Vinyals (Glada), Josep Miramunt (Home del Sac), Josep Castany (Home del Bastó).

De la mà del grup Magma 2011, i sota la direcció de Joaquim Castelló, arriba “Conxorxa”. Una obra dura, que surt en defensa al dret a morir dignament. Interpreto un personatge de setanta anys, que ha tingut una vida molt bona, però que ara, als setanta anys, es veu postrat a passar la resta de la seva vida en un geriàtric a causa d’un aneurisme cerebral. Jordi Delcor, Albert Mañosa i Isabel Valbuena m’acompanyen en aquesta aventura.

També arran d’una urgència, amb només deu dies d’antelació, a l’abril de 2019, torno a rebre la trucada de la Reyes Barragán, de Till Tall Teatre. El seu marit, en Darío, no podra fer de Pere el segon cap de setmana de La Passió de Llinars del Vallès, i pensa en mi per dur a terme aquest paper. No va ser una tasca fàcil, amb molt poc temps per aprendre text i personatge.

A l’octubre de 2019, aquest cop amb Fila Zero, interpreto al Sr. Ponsa, un funest i tenebrós personatge ideat per Luigi Pirandello en la seva meravellosa “És així, si us ho sembla”. Un autèntic al·legat a que les coses no sempre són com semblen. Dirigida per Teresa Canas.

%d bloggers like this: